Vodilni v razvoju funkcionalnih inovacij in inovativnih rešitev za vsakdanje in prihodnje izzive.
 
O nas

Tanin Sevnica prodaja svojo blagovno znamko globalno v državah na vseh kontinentih od leta 1923. Smo svetovno vodilno podjetje pri prodaji rastlinskih ekstraktov za različna področja, od tehničnih ekstraktov za usnjarstvo do prehranskih, namenjenih tako za prehrano živali kot za prehrano ljudi (enologija). V 80. letih prejšnjega stoletja se je podjetje Tanin usmerilo predvsem v področje prehrane živali.
Vizija

V svetu z omejenimi naravnimi viri in večanjem števila prebivalstva narašča potreba po visokokakovostnem mesu, mleku in jajcih. Želimo biti vodilni na področju raziskav in razvoja trajnostnih rešitev za produkte namenjene za prehrano živali. Aktivno si prizadevamo za uresničevanje svojega cilja postati vodilna sila na trgu produktov za krmo in pitno vodo. Kot osnova nam služijo visoko kvalitetni taninski ekstrakti in saponini.
Raziskave in razvoj

Z dobrim raziskovalnim timom je sledila nadaljna specializacija proizvodnje soli maslene kisline ter gliceridov (KVMK in SVMK). Z novimi inovativnimi tehnologijami, kot je mikrokapsuliranje in oplaščenje različnih aktivnih komponent razvijamo izdelke v smeri iskanja sinergijskih učinkov. Danes imamo edinstvene izkušnje na tem področju. Skupaj s svojimi strankami prepoznavamo, razvijamo in uporabljamo sodobne tehnologije za zagotavljanje optimalnih rezultatov
Poslanstvo

Svoje delo smo posvetili temu, da kupce oskrbujemo z izdelki za krmo in pitno vodo, ki prispevajo k zdravju živali in izboljšanju proizvodnih rezultatov ter zmanjševanju uporabe antibiotikov v prehranski verigi.
Naš inovativen pristop, bogate izkušnje, strokovno znanje in tesna povezanost s partnerji po vsem svetu nam omogočajo, da nenehno razvijamo rešitve za izdelke, ki lahko zadostijo trenutnemu in prihodnjemu povpraševanju svetovnega trga.
Tanin si prizadeva za splošni dvig kakovosti življenja zaposlenih in dobro sodelovanje z lokalno in širšo skupnostjo.
 
Pravila in zasebnost. Copyright (c) 2018 - Tanin d.d. Vse pravice pridržane.